Seksi Mankenden açıklamalar ‘ O geceden sonra annem bana kızdı’

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’a önceki gün Tuğba Özay konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde Mercedes- Benz Fashion Week İstanbul için düzenlenen partide giydiği transparan kıyafetle dikkatleri üzerine çeken Özay; programda çarpıcı açıklamalar yaptı:
O kıyafet dünyaca ünlü bir tasarımcıya ait ve bana eşimin (Ludovic Fattizzo) hediyesi. O geceden sonra annemle çok büyük bir kriz yaşadım ve kendisi bana çok kızdı. O gece ışığın azizliğine uğradık. O kıyafet o kadar abartılacak bir kıyafet değildi… Annemi üzdüğüm için ben de çok üzüldüm.

BOŞANMA KARARI ALDIK
Eşimle boşanma kararını alalı yaklaşık 4.5 ay oldu. 4.5 aydır yalnızca evliliğimizi dondurmuş durumdayız, başka adım atılmadı. İtalya’da evlendiğimiz için, oranın kanunlarına göre boşanmalıyız.
Sekiz aydır eşimi görmüyorum. Boşanma kararından sonra telefonda bile görüşmez olduk.
En büyük sıkıntımız 6.5 yıldır iki farklı ülke arasında yaşamak ve işlerimiz yüzünden birbirimize yeteri kadar zaman ayıramamak. Aşkımı İngilizce yaşıyorum. Çocuğumuz olsa boşanmazdık.
Deniz Seki’ye çok üzülüyorum. Bu kadın cezasını çekmiş. Bir kere cezaevine giren bir insanın, yeniden o cehenneme dönmek istememesi kadar doğal bir şey yok. Seki yeterince acı çekti; bu ceza bana ağır geldi açıkçası.

Etiketler:

Bu yazı toplamda 38 kişi tarafından görüntülendi.

Sohbete Başla

Mirc İndir

Biz Kimiz?

SohbetSizsiniz.Com Sohbet Sunucusu Öncelikle Kullanıcılarına GüzeL, Temiz, KaliteLi ve Güvenilir Bir Chat Ortamı Sunmayı Hedeflemektedir. Tabi Bunun Yanında Sanat Spor ve Teknoloji Dünyasından Yeni Gelişmeler, Değişik Yemek Tarifleri, Şarkı Sözleri, Nihai oLarak Sohbet Odaları ve Son Dakika Haberlerini Anında Sizlerle Paylaşmaktayız. Web Sitemiz Bir Muhabbet ve Sohbet Sitesi oLduğundan Kullanıcılarımızın Sohbet Ederken Kendilerini Güvende Hissetmeleri ve Onlara Kaliteli Bir Ortam Sağlamak için Çalışmalarımız Hız Kaybetmeden Devam Edecektir.SosyaL Medyanın Tüm Dünyada Artan Bir ivme iLe Önem Kazanmış oLması, IRC Gibi Sohbet Sitelerinin Önemini Bir Nebze oLsun Azaltmış oLsa Dahi, Kullanıcılar Bu Alışkanlıklarından AsLa Vazgeçmemişlerdir. mSn Gibi Skype Gibi Görüntülü ve SesLi Sohbet pLatformları Dahi Eski Önemini Yitirdikleri Aşikardır, Ancak Yazılı Chat, Sohbet Odaları ve Muhabbet Siteleri HaLa Bir Tutku oLmaya Devam Etmektedir.Bizler Tüm Kullanıcılarımıza Hoş Sohbetler Diler Saygılar Sunarız…

Bu sitedeki tüm metin, resim, tasarım, yazılım ve içerikler telif hakları kapsamındadır. Bu sitedeki tüm bilgiler değiştirilebilir.

© 2019 Tüm Hakları Sakıldır.